Kapacitásbővítés a Dupumix Kft.-nél

A Dupumix Kft 1996 óta működő vállalkozásként a közúti áruszállítás mellett betonszállítással, illetve betonfeldolgozással és gyártással foglalkozik. Jelen projektünk során elsősorban gyártási kapacitásunkat szeretnénk fejleszteni, egy 5Z36 extra light, öt könyökös "Z" alakú betonpumpa megvásárlásával. Szervezetünk jelenlegi helyzetét tekintve jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, hiszen a 2012. évi árbevételünkhöz képest a 2013. évi árbevételünk 31,12 %-kal, a 2014. évi árbevételünk pedig 37,76 %-kal magasabb.

Fejlesztés célja

Fejlesztésünk célja, hogy vállalkozásunk a síklemez gyártás területén jelentősen növelni tudja termelési kapacitását. A projekt részeként egy db 5Z36 extra light, öt könyökös "Z" alakú betonpumpát szerzünk be. A betonpumpa segítségével a síklemez gyártás közvetlenül a felhasználás helyszínén, más technológiákhoz képest gyorsabban és nagyobb hatékonyság mentén történik.

A projekt tervezett befejezési dátuma 2017.10.31

 

Eredmény

A fejlesztés eredményeként képesek lettünk a korábbiakhoz képest jelentősebb mértékében növelni megrendelőinek számát, gyártási kapacitásunk mértékét, és ezáltal sikerült fokoznunk cégünk növekedési potenciálját.